Masterclass Viennoisserie Puratos & Unox – IAȘI - 23.10.2024

Participă gratuit la masterclass-ul de viennoiserie și vei descoperi ultimele tendințe și produsele vedetă pentru o patiserie de succes. Află tot ce trebuie să știi despre noile tehnologii și tehnici din industrie într-un curs intens, susținut de experți.

Detalii curs:

Data: 23.10.2024, Ora: 11.00

Durata: 2,5h

Preț: GRATUIT

Număr participanți: 40 persoane

Limba: italiană/tradus în română

Adresa: DN28, nr. 156A, Valea Lupului, Iași

Pentru cine este acest masterclass:

Masterclass-ul de viennoiserie este dedicat profesioniștilor din industria HoReCa: patiseri și brutari profesioniști, antreprenori care dețin sau doresc să deschidă o patiserie, brutărie sau o cafenea.

Trainer:

Andrei Stănescu și Emilia Bărbusu, consilieri tehnici în patiserie, Puratos

Despre curs:

Masterclass-ul este organizat sub forma unei demonstrații, în care instructorii prezintă tehnici, procese și rețete, explicând conceptele și tehnologiile utilizate pentru pregătirea croissantelor și a danish-urilor cu diverse umpluturi de fructe.

Fie că ai o brutărie artizanală mică, gestionezi un lanț de brutării sau supraveghezi o unitate de producție la scară mare, această demonstrație oferă o incursiune captivantă în lumea patiseriei de înaltă calitate și a tehnologiei avansate.

Vei afla cele mai importante tendințe în realizarea patiseriei laminate și vei vedea live cum se prepară danish cu umpluturi variate de fructe, în diverse forme. Consilierii tehnici de brutărie/patiserie prezintă rețete, sfaturi și metode practice pentru a te ajuta să creezi produse care răspund noilor obiceiuri de consum. Participanții vor avea oportunitatea de a pune întrebări și de a iniția discuții detaliate pe teme de interes.

Pe parcursul masterclass-ului, se vor prezenta cele mai noi tehnologii UNOX în materie de cuptoare, care garantează o coacere perfectă de fiecare dată. Aceste cuptoare sunt echipate cu funcționalități avansate, menite să optimizeze procesul de coacere și să asigure consistența și calitatea produselor. Vei avea ocazia să înveți cum să utilizezi aceste tehnologii pentru a obține rezultate excepționale, economisind timp și resurse.

Beneficii pentru tine:

Dobândești abilități și tehnici culinare moderne de la experți din industrie;
Descoperi și cunoști cele mai noi tehnologii aplicate în industria HoReCa;
Înveți modurile în care poți folosi tehnicile culinare și tehnologiile de ultimă oră, pentru a extinde repertoriul culinar al restaurantului;
Înveți să operezi eficient și corect echipamentele din bucătărie;
Perfecționezi tehnicile culinare cunoscute;
Primești informații despre cele mai bune practici pentru îmbunătățirea eficienței, productivității și a produselor create în bucătăria restaurantului tău;
Îți va fi stârnită imaginația, care te va ajuta să gândești creativ, diversificând oferta culinară.

Beneficii pentru business:

Obții DISCOUNT substanțial la echipamentele folosite în demonstrații pe parcursul Masterclass-ului;
Faci ECONOMIE de timp, energie și spațiu prin eficientizarea operațiunilor din bucătărie;
REDUCI COSTURILE cu materia primă prin aplicarea bunelor practici învățate la curs;
Aplici principiul EDUCARII ȘI FORMAȚII CONTINUE a personalului, menținând un standard ridicat de excelență în meserie;
FACI FAȚĂ CRIZEI DE PERSONAL, implementând inovațiile tehnologice ce oferă soluții pentru a contracara lipsa tot mai gravă a oamenilor și nivelul scăzut de pregătire a acestora;
DECIZI MAI UȘOR când vine vorba de selecția, utilizarea și optimizarea echipamentelor din bucătăria unității;
Rămâi CONECTAT cu noutățile și trendurile din industria HoReCa.