Masterclass Pizza Moretti Forni – IAȘI - 17.09.2024

Participă gratuit la un masterclass cu demonstrație live dedicat pizzei, folosind tehnologia avansată a cuptoarelor Moretti Forni. Află tot ce trebuie să știi despre cum să faci pizza în doar 2,5 ore de curs, susținut de experți.

Detalii curs:

Data: 17.09.2024, Ora: 11.00

Durata: 2,5h

Preț: GRATUIT

Număr participanți: 40 persoane

Limba: italiană/tradus în română

Adresa: DN28, nr. 156A, Valea Lupului, Iași

Pentru cine este acest masterclass:

Masterclass-ul gastronomic este dedicat profesioniștilor din industria ospitalității: pizzari, bucătari, proprietari de restaurant și pizzerii, manageri de bucătărie și profesioniști din industria alimentară.

Trainer:

Marco Castagna, Corporate Chef Moretti Forni

Despre curs:

Masterclass-ul va include o demonstratie live in care instructorul va prezenta tehnici, procese si retete pentru prepararea pizzei, explicand conceptele si tehnologiile utilizate. Vor fi folosite trei tipuri de cuptoare Moretti Forni – Seria T, Seria X si Neapolis - si alte echipamente profesionale, precum malaxoare si roboti de bucatarie.

Sesiunea va explora versatilitatea cuptoarelor Moretti Forni printr-o serie de retete, de la pizza traditionala napoletana la combinatii inovatoare. Participantii vor avea ocazia sa puna intrebari si sa discute in detaliu temele de interes.


Beneficii pentru tine:

Dobândești abilități și tehnici culinare moderne de la experți din industrie;
Descoperi și cunoști cele mai noi tehnologii aplicate în industria HoReCa;
Înveți modurile în care poți folosi tehnicile culinare și tehnologiile de ultimă oră, pentru a extinde repertoriul culinar al restaurantului;
Înveți să operezi eficient și corect echipamentele din bucătărie;
Perfecționezi tehnicile culinare cunoscute;
Primești informații despre cele mai bune practici pentru îmbunătățirea eficienței, productivității și a produselor create în bucătăria restaurantului tău;
Îți va fi stârnită imaginația, care te va ajuta să gândești creativ, diversificând oferta culinară.

Beneficii pentru business:

Obții DISCOUNT substanțial la echipamentele folosite în demonstrații pe parcursul Masterclass-ului;
Faci ECONOMIE de timp, energie și spațiu prin eficientizarea operațiunilor din bucătărie;
REDUCI COSTURILE cu materia primă prin aplicarea bunelor practici învățate la curs;
Aplici principiul EDUCARII ȘI FORMAȚII CONTINUE a personalului, menținând un standard ridicat de excelență în meserie;
FACI FAȚĂ CRIZEI DE PERSONAL, implementând inovațiile tehnologice ce oferă soluții pentru a contracara lipsa tot mai gravă a oamenilor și nivelul scăzut de pregătire a acestora;
DECIZI MAI UȘOR când vine vorba de selecția, utilizarea și optimizarea echipamentelor din bucătăria unității;
Rămâi CONECTAT cu noutățile și trendurile din industria HoReCa.