Masterclass Gastronomie Unox - CORBEANCA - 10.10.2024

Participă gratuit la masterclass-ul gastronomic și vei descoperi cum poți folosi mai inteligent bucătăria ta profesională. Află tot ce trebuie să știi despre noile tehnologii UNOX într-un curs susținut de experți.

Detalii curs:

Data: 08.10.2024, Ora: 11.00

Durata: 2,5h

Preț: GRATUIT

Număr participanți: 40 persoane

Limba: italiană/tradus în română

Adresa: Strada Balanței, nr. 46, Corbeanca

Pentru cine este acest masterclass:

Masterclass-ul gastronomic este dedicat profesioniștilor din industria ospitalității: bucătari, proprietari de restaurante, manageri de bucătărie și profesioniști din industria alimentară.

Trainer:

CLAUDIO NOVELLO, Corporate Chef Unox

Dragoș Hoisan - Area Sales Manager Robot-Coupe

Despre curs:

Masterclass-ul se ține sub forma unei demonstrații în care instructorul prezintă tehnici, procese și rețete, explicând concepte și tehnologiile folosite. Participanții vor avea oportunitatea să pună întrebări și să inițieze discuții în detaliu pe temele de interes.

La prezentarea culinară UNOX, trainerul va pregăti o diversitate de rețete, cuprinzând atât feluri de bază, cât și deserturi. Prin utilizarea cuptoarelor UNOX, vei descoperi tehnici inovatoare și metode de gătit care vor îmbunătăți modul în care sunt pregătite preparatele din meniul tău.


Beneficii pentru tine:

Dobândești abilități și tehnici culinare moderne de la experți din industrie;
Descoperi și cunoști cele mai noi tehnologii aplicate în industria HoReCa;
Înveți modurile în care poți folosi tehnicile culinare și tehnologiile de ultimă oră, pentru a extinde repertoriul culinar al restaurantului;
Înveți să operezi eficient și corect echipamentele din bucătărie;
Perfecționezi tehnicile culinare cunoscute;
Primești informații despre cele mai bune practici pentru îmbunătățirea eficienței, productivității și a produselor create în bucătăria restaurantului tău;
Îți va fi stârnită imaginația, care te va ajuta să gândești creativ, diversificând oferta culinară.

Beneficii pentru business:

Obții DISCOUNT substanțial la echipamentele folosite în demonstrații pe parcursul Masterclass-ului;
Faci ECONOMIE de timp, energie și spațiu prin eficientizarea operațiunilor din bucătărie;
REDUCI COSTURILE cu materia primă prin aplicarea bunelor practici învățate la curs;
Aplici principiul EDUCARII ȘI FORMAȚII CONTINUE a personalului, menținând un standard ridicat de excelență în meserie;
FACI FAȚĂ CRIZEI DE PERSONAL, implementând inovațiile tehnologice ce oferă soluții pentru a contracara lipsa tot mai gravă a oamenilor și nivelul scăzut de pregătire a acestora;
DECIZI MAI UȘOR când vine vorba de selecția, utilizarea și optimizarea echipamentelor din bucătăria unității;
Rămâi CONECTAT cu noutățile și trendurile din industria HoReCa.