Masterclass Gastronomie Angelo Po – SIBIU - 28.11.2024

Participă gratuit la masterclass-ul gastronomic și vei descoperi cum poți folosi tehnologia Angelo Po, pentru a crea experiențe gastronomice memorabile pentru oaspeți, într-o bucătărie eficientă, cu costuri de funcționare sustenabile, o ergonomie optimă și calitate garantată.

Detalii curs:

Data: 26.11.2024, Ora: 11.00

Durata: 2,5h

Preț: GRATUIT

Număr participanți: 40 persoane

Limba: engleză/tradus în română

Adresa: Alba Iulia, nr. 24, Sibiu

Pentru cine este acest masterclass:

Masterclass-ul gastronomic este dedicat profesioniștilor din industria ospitalității: bucătari, proprietari de restaurante, manageri de bucătărie și profesioniști din industria alimentară.

Trainer:

Clément Bidard - Chef AngeloPo

Clément Bidard, este un tânăr și talentat bucătar ce provine dintr-o familie cu tradiție ce deține de peste 120 de ani restaurantul Le Saint-Lazare. Eforturile câtorva generații nu au trecut neobservate: în 1999, destinația de fine dining a primit o stea Michelin, care a fost reînnoită anual până în 2008. În 2016, chef Clément s-a alăturat echipei de bucătari la restaurantul Le Saint-Lazare. Misiunea sa este clară: să recâștige acea râvnită stea Michelin.

Despre curs:

Masterclass-ul se ține sub forma unei demonstrații în care instructorul prezintă tehnici de gătit în trend, procese ce optimizează operațiunile din bucătărie și rețete noi pentru inspirație.

Pe parcursul demonstrației, se vor explica în detaliu tehnologiile folosite, funcționalitățile echipamentelor Angelo Po și modul în care se pot utiliza eficient în bucătăriile profesionale. Vei afla cum poți să folosești cuptoarele Angelo Po pentru afumare, gătit la temperaturi mici, deshidratare, coacere sub vid, coacere cu abur, dospire și multe alte programe și funcționalități ce îți vor oferi un orizont fără limite pentru creativitatea ta în bucătărie.

Demonstrațiile live se fac pentru diferite rețete, utilizând cuptoarele Angelo Po și alte echipamente destinate bucătăriei profesionale. În cadrul acestui masterclass, vei descoperi puterea și versatilitatea echipamentelor Robot-Coupe printr-o demonstrație culinară, care te va ajuta să găsești soluția perfectă pentru bucătăria ta. Participanții vor avea ocazia să pună întrebări și să inițieze discuții detaliate pe teme de interes.

Beneficii pentru tine:

Dobândești abilități și tehnici culinare moderne de la experți din industrie;
Descoperi și cunoști cele mai noi tehnologii aplicate în industria HoReCa;
Înveți modurile în care poți folosi tehnicile culinare și tehnologiile de ultimă oră, pentru a extinde repertoriul culinar al restaurantului;
Înveți să operezi eficient și corect echipamentele din bucătărie;
Perfecționezi tehnicile culinare cunoscute;
Primești informații despre cele mai bune practici pentru îmbunătățirea eficienței, productivității și a produselor create în bucătăria restaurantului tău;
Îți va fi stârnită imaginația, care te va ajuta să gândești creativ, diversificând oferta culinară.

Beneficii pentru business:

Obții DISCOUNT substanțial la echipamentele folosite în demonstrații pe parcursul Masterclass-ului;
Faci ECONOMIE de timp, energie și spațiu prin eficientizarea operațiunilor din bucătărie;
REDUCI COSTURILE cu materia primă prin aplicarea bunelor practici învățate la curs;
Aplici principiul EDUCARII ȘI FORMAȚII CONTINUE a personalului, menținând un standard ridicat de excelență în meserie;
FACI FAȚĂ CRIZEI DE PERSONAL, implementând inovațiile tehnologice ce oferă soluții pentru a contracara lipsa tot mai gravă a oamenilor și nivelul scăzut de pregătire a acestora;
DECIZI MAI UȘOR când vine vorba de selecția, utilizarea și optimizarea echipamentelor din bucătăria unității;
Rămâi CONECTAT cu noutățile și trendurile din industria HoReCa.