Nu aveti nici un produs in cererea de oferta
Inapoi la categoria: Accesorii
MXM-09374051
Masina de topit ciocolata, capacitate 3 GN1/3 cu adancimea de 100mm
Capacitate 4kg ciocolata/cuva, temperatura ajustabila intre 3-412°C, inox, dimensiuni 410x670x170hmm, alimentare 220V, putere 1500W, greutate 9.5kg
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs | MXM-09374051 |
---|
Descriere produs
Masina de topit ciocolata
Echipat cu 3 recipiente GN 1/3 cu o adâncime de 10 cm, puteti topi ciocolata rapid si usor, fara ca aceasta sa se arda. Acest topitor de ciocolata functioneaza pe principiul au bain marie, ceea ce inseamna ca apa incalzita asigura topirea uniforma a ciocolatei.
Ciocolata pentru inghetata, vafe, ciocolata si multe alte bunatati puteti folosi acest topitor de ciocolata cu mare efect. Pentru incalzirea uniforma a ciocolatei fara a o arde. Comandati rapid acest topitor de ciocolata simplu! Mai aveti intrebari? Atunci contactati echipa noastra de servicii pentru clienti, care va fi bucuroasa sa va ajute.
Finisajul din otel inoxidabil previne coroziunea
Termostat variabil de la 3°C la 412°C
Temperatura constanta
Echipat cu iesire pentru apa si abur
Greutate neta: 9,5 kg
Capacitate per container GN: 4 kg de ciocolata
Dimensiuni dispozitiv: W410 x D670 x H170 mm
Alimentare: 230V / 50Hz / 1 faza
Putere: 1500 W
Trei recipiente de 1/3 GN
Acest topitor de ciocolata din otel inoxidabil este echipat cu 3 bucati de recipiente 1/3 GN si capace potrivite. Are 4 picioare de cauciuc, care il mentin ferm pe suprafata. Afisajul este usor de utilizat si consta dintr-un buton de pornire/oprire si un controler digital al temperaturii. Puteti utiliza butoanele sageata pentru a seta temperatura dorita, iar afisajul digital va permite sa urmariti indeaproape progresul incalzirii. Temperatura este reglabila pe un singur grad de la 3 la 412°C. Topitorul de ciocolata este prevazut cu un robinet, cu ajutorul caruia puteti goli cu usurinta topitorul de ciocolata. Topitorul de ciocolata are, de asemenea, o supapa de evacuare a aburului. Aburul creat prin incalzirea apei poate fi astfel usor evacuat din aparat.Topirea ciocolatei
Topitorul de ciocolata este usor de utilizat. Umpleti rezervorul cu apa si asigurati-va ca nivelul apei este intre liniile de minim si maxim. Apoi puneti cele trei recipiente GN in topitorul de ciocolata. Topitorul de ciocolata are doua punti intermediare, care asigura ca recipientele GN ramân la locul lor si nu plutesc. Apoi, porniti topitorul de ciocolata si setati temperatura dorita cu ajutorul tastelor sageti. Un indicator luminos pe afisaj arata când a fost atinsa temperatura dorita. Când topitorul de ciocolata ajunge la temperatura potrivita, puteti pune aproximativ 4 kilograme de ciocolata in fiecare recipient GN. Agitati ciocolata ocazional si asteptati pâna când ciocolata este suficient de topita. Apoi puteti scoate recipientul GN din topitorul de ciocolata cu manusi de protectie. Fiti atenti la picaturile de apa care ar putea inca sa atârne pe fundul recipientului GN. Acestea sunt fierbinti si daca aceasta apa intra in contact cu ciocolata, se vor forma cocoloase in ciocolata.Ciocolata topita
Pentru topirea ciocolatei, ciocolata neagra si cea cu lapte sunt cele mai usor de topit. Ciocolata alba este mai greu de topit, deoarece arde un pic mai repede. La o temperatura de 36°C poate arde deja, dar cu acest topitor de ciocolata puteti regla cu precizie temperatura. Pentru topirea ciocolatei, puteti cumpara ciocolata topitoare speciala. Acestea sunt adesea picaturi de ciocolata (numite si callets). Dar puteti, de asemenea, sa taiati un baton de ciocolata in bucati si sa il incalziti. Important este sa topiti ciocolata incet si uniform. Cu acest topitor de ciocolata, acest lucru este usor de stabilit.Curatare
Odata ce topitorul de ciocolata s-a racit, il puteti curata. Asigurati-va ca stecherul este scos din priza si scoateti recipientele GN din topitorul de ciocolata. inchideti supapa de scurgere a aburului. Asigurati-va ca exista un furtun de scurgere atasat la supapa de scurgere sau plasati topitorul de ciocolata lânga chiuveta, astfel incât apa sa se poata scurge in acest fel. Deschideti supapa de scurgere a apei si goliti topitorul de ciocolata. stergeti exteriorul si interiorul cu o cârpa moale si umeda si uscati bine intregul aparat. Curatati recipientele si capacele GN cu apa calda si un detergent usor. Când recipientele si capacele sunt curate, uscati-le bine pentru a preveni mucegaiul sau coroziunea in recipientele gastronorm.Ciocolata pentru inghetata, vafe, ciocolata si multe alte bunatati puteti folosi acest topitor de ciocolata cu mare efect. Pentru incalzirea uniforma a ciocolatei fara a o arde. Comandati rapid acest topitor de ciocolata simplu! Mai aveti intrebari? Atunci contactati echipa noastra de servicii pentru clienti, care va fi bucuroasa sa va ajute.
Caracteristici