Gratar traditional japonez pe carbuni Robatayaki, putere termica 1.5kW, temperatura 250°C
Cod produs | |
---|---|
Alimentare | Carbuni |
Putere (W) | 1500 |
Dimensiune(mm) | 623x445x800 |
Robata provine din nordul Japoniei, fiind folosit de pescari. În timp, robatayaki a fost adaptat în bucătăriile profesionale moderne, unde bucatarii isi arata priceperea in bucătariile deschise pentru a crea o experienta culinara completa.
Transparenta in gatire
Gatirea cu vizibilitate de 360 de grade - Ideal pentru bucatariile deschise.
Gatire pe ambele fete
Mai multi bucatari pot opera unitatea simultan de pe ambele parti
Multiple suprafete de gatit
Adapteaza Robatayaki la stilul si tehnicile tale preferate de gatit datorita gamei variate de gratare si accesorii disponibile.
Accesorii incluse
Cleste inox
Mibrasa este o companie tanara, de familie, care pune accent pe calitate si rezistenta, astfel incat gratarele produse sunt create pentru a dura. Folosind tehnici de inginerie de ultima generatie si oteluri de cea mai inalta calitate, se lucreaza pentru a obtine o precizie maxima in fiecare detaliu, rezultand un produs superior in performanta si versatilitate. De la sudor la bucatar, oamenii din spatele Mibrasa impartasesc cu totii acelasi scop; de a fabrica cele mai durabile si performante gratare de pe piata.
Relatia dintre mancare si foc ne intoarce la originile cele mai adanci ale gastronomiei si ale omenirii. Gatitul la foc este o practica sincera, onesta si, mai presus de toate, permite aromelor autentice sa vorbeasca de unele singure. Gatitul la foc este profund inradacinat in gastronomia mediteraneana. Din atelierul Mibrasa din Palamós, situat în inima Costa Brava din Spania, unde sunt produse cele mai bune echipamente Mibrasa pentru a servi clientii din intreaga lume.