Cofetarie / Brutarie
Echipamente Profesionale pentru Cofetarie si Patiserie
Utilajele profesionale pentru patiserie si cofetarie sunt esentiale pentru obtinerea celor mai fine produse de patiserie si deserturi de calitate superioara. De la utilaje pentru patiserie la cuptoare de panificatie, dospitoare, abatitoare, mixere planetare si vitrine de mentinere la cald sau rece, aceste echipamente sunt proiectate pentru a oferi eficienta, precizie si consistenta in fiecare etapa a procesului de productie.
Descopera gama noastra de echipamente cofetarie si echipamente patiserie si contacteaza-ne pentru a identifica solutiile perfecte pentru afacerea ta.
-
Masina combi pentru inghetata, alimentare 380V, putere 10000W
-
Abatitor, capacitate 10 tavi GN2/1, productivitate: 72kg, putere 2050W, alimentare 400V
-
Abatitor, capacitate 12 tavi de dimensiunea 600x400x40mm, productivitate 45 kg, alimentare 400V, putere 1900W
-
Refrigerator apa, cu pompa, temperatura de lucru +18°C/+3 °C, putere 1900W
-
Abatitor, capacitate 10xGN1/1 sau 5x600x400mm, productivitate 45 kg in 90 minute, alimentare 400V, putere 1900W
-
Abatitor pentru patiserie, interior/exterior inox, temperatura de lucru -18°C - - 40°C/+5°C - -25°C,
-
Abatitor pentru patiserie, temperatura de lucru -18°C - - 40°C/+5°C - -25°C,