Cofetarie / Brutarie
Echipamente Profesionale pentru Cofetarie si Patiserie
Utilajele profesionale pentru patiserie si cofetarie sunt esentiale pentru obtinerea celor mai fine produse de patiserie si deserturi de calitate superioara. De la utilaje pentru patiserie la cuptoare de panificatie, dospitoare, abatitoare, mixere planetare si vitrine de mentinere la cald sau rece, aceste echipamente sunt proiectate pentru a oferi eficienta, precizie si consistenta in fiecare etapa a procesului de productie.
Descopera gama noastra de echipamente cofetarie si echipamente patiserie si contacteaza-ne pentru a identifica solutiile perfecte pentru afacerea ta.
-
Masina combi pentru inghetata, alimentare 380V, putere 10000W
-
Cuocicrema electrica, capacitate 60 litri, putere rezistenta electrica 6000W, putere motor 450W
-
Cuptor electric pentru panificatie/patiserie, pe vatra, cu 1 camera de coacere, putere totala 13500W
-
Abatitor, capacitate 10 tavi GN2/1, productivitate: 72kg, putere 2050W, alimentare 400V
-
Cuptor electric pentru panificatie/patiserie, cu 1 camera de coacere, putere totala 13500W
-
Dulap de congelare pentru inghetata, capacitate 1300 litri-pana la 96 cuve de cap.5 litri.
-
Dulap de congelare pentru inghetata, capacitate 1300 litri, putere 6000W
-
Celula de dospire, pentru 2 carucioare, 2 usi, putere 6000W
-
Abatitor pentru patiserie, interior/exterior inox, temperatura de lucru -18°C - - 40°C/+5°C - -25°C,
-
Abatitor pentru patiserie, temperatura de lucru -18°C - - 40°C/+5°C - -25°C,