Cofetarie / Brutarie
Echipamente Profesionale pentru Cofetarie si Patiserie
Utilajele profesionale pentru patiserie si cofetarie sunt esentiale pentru obtinerea celor mai fine produse de patiserie si deserturi de calitate superioara. De la utilaje pentru patiserie la cuptoare de panificatie, dospitoare, abatitoare, mixere planetare si vitrine de mentinere la cald sau rece, aceste echipamente sunt proiectate pentru a oferi eficienta, precizie si consistenta in fiecare etapa a procesului de productie.
Descopera gama noastra de echipamente cofetarie si echipamente patiserie si contacteaza-ne pentru a identifica solutiile perfecte pentru afacerea ta.
-
Masa refrigerata pentru patiserie, cu 3 usi, capacitate 680litri, putere 495W
-
Abatitor, capacitate 10 tavi GN2/1, productivitate: 72kg, putere 2050W, alimentare 400V
-
Masa refrigerata pentru patiserie, cu 3 usi, capacitate 440litri, putere 495W
-
Abatitor pentru patiserie, interior/exterior inox, temperatura de lucru -18°C - - 40°C/+5°C - -25°C,
-
Abatitor pentru patiserie, temperatura de lucru -18°C - - 40°C/+5°C - -25°C,
-
Masa refrigerata pentru patiserie, cu 4 usi, capacitate 890 litri, putere 495W
-
Masa refrigerata pentru patiserie, cu 2 usi, capacitate 440litri, putere 495W
-
Cuptor electric pe vatra pentru panificatie, structura din inox , 5 camere, putere 33000W
-
Cuptor electric pe vatra pentru panificatie, 30 programe, putere 41600W