Cofetarie / Brutarie
Echipamente Profesionale pentru Cofetarie si Patiserie
Utilajele profesionale pentru patiserie si cofetarie sunt esentiale pentru obtinerea celor mai fine produse de patiserie si deserturi de calitate superioara. De la utilaje pentru patiserie la cuptoare de panificatie, dospitoare, abatitoare, mixere planetare si vitrine de mentinere la cald sau rece, aceste echipamente sunt proiectate pentru a oferi eficienta, precizie si consistenta in fiecare etapa a procesului de productie.
Descopera gama noastra de echipamente cofetarie si echipamente patiserie si contacteaza-ne pentru a identifica solutiile perfecte pentru afacerea ta.
-
Dospitor comenzi manuale, 8 tavi 600x400mm
-
Abatitor pentru patiserie, temperatura de lucru -18°C / -40°C, putere 1200W
-
Abatitor pentru patiserie, capacitate 210 litri, putere 1200W
-
Masina pentru frisca, cuva extractibila, capacitate cuva 2 litri, putere 300W
-
Abatitor pentru patiserie, capacitate 260 litri, temperatura de lucru +30°C / -5°C
-
Vitrina calda orizontala ventilata, temperatura de lucru +0°C/+65°C, suprafata de expunere 1.88mp
-
Vitrina calda, orizontala, ventilata, temperatura de lucru +0°C/+65°C, putere totala absorbita 605W
-
Dospitor cu comenzi manuale, alimentare 220V, putere 1200W
-
Cuptor electric pe vatra pentru panificatie, structura din inox , 5 camere, putere 33000W