Cofetarie / Brutarie
Echipamente Profesionale pentru Cofetarie si Patiserie
Utilajele profesionale pentru patiserie si cofetarie sunt esentiale pentru obtinerea celor mai fine produse de patiserie si deserturi de calitate superioara. De la utilaje pentru patiserie la cuptoare de panificatie, dospitoare, abatitoare, mixere planetare si vitrine de mentinere la cald sau rece, aceste echipamente sunt proiectate pentru a oferi eficienta, precizie si consistenta in fiecare etapa a procesului de productie.
Descopera gama noastra de echipamente cofetarie si echipamente patiserie si contacteaza-ne pentru a identifica solutiile perfecte pentru afacerea ta.
-
Masina automata de feliat paine, grosime feliere: la alegere intre 8-16 mm, putere absorbita: 490W
-
Cuocicrema electrica, capacitate 30 litri, greutate 120kg, putere rezistenta electrica 3750W, putere motor 450W
-
Masina automata de feliat paine, pana la 250 paini/ora, putere motor 490W
-
Abatitor, capacitate 10 tavi GN1/1, productivitate 50 kg, alimentare 400V, putere 1800W
-
Abatitor, capacitate 10 tavi GN1/1, productivitate pe ciclu: 50kg, putere 1800W, alimentare 400V
-
Dospitor, temperatura de lucru -5°C/+35°C, capacitate 1000 litri, putere 1800W, Sagi
-
Abatitor pentru patiserie, temperatura de lucru -18°C / - 40°C, capacitate 650 litri
-
Masina semi-automata pentru feliat paine, grosime taiere 8-16mm, putere 490W
-
Masina semi-automata pentru feliat paine, grosime taiere 8-16mm, putere 490W
-
Masina manuala de feliat paine, grosime feliere: la alegere intre 8-16 mm, putere absorbita: 490W
-
Masina de felia paine -orizontala, productivitate: pana la 2000 felieri/ora, putere 490W
-
Vitrina pentru inghetata, cu geam drept, capacitate bruta 170 litri, temperatura de lucru -18°C / -25°C
-
Vitrina calda, capacitate 4 cuve GN1/1, alimentare 220V, putere 3000W