Inapoi la categoria: Cuptoare Pizza
Cuptor electric pentru panificatie/patiserie, pe vatra, cu 2 camere de coacere, putere totala 36100W
MOF-COMPS125EPAS-2A/L

Cuptor electric pentru panificatie/patiserie, pe vatra, cu 2 camere de coacere, putere totala 36100W

model StarBake, plan de coacere din otel ambutisat, timer, 100 programe de coacere personalizate cu pasi de coacere
Cuptor electric pentru panificatie/patiserie, pe vatra, cu 2 camere de coacere, model StarBake
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs
Alimentare 380 V
Putere (W) 36100
Numar de camere coacere 2
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Descriere produs



Adaptive power ® technology

Seria S regleaza in timp real si in mod independent, puterea necesara in functie de cantitatea de produs introdusa in camera de coacere, utilizand minimul de energie necesar unei coaceri fara pierderi..



Power Booster ™ tehcnology

Creste puterea cuptorului in timpul utilizarii la capacitate maxima a cuptorului, pastrand aceleasi standarde inalte in timpul coacerii



DeltaPower ™ technology

Sistemul premite cuptorului sa gestioneze temperatura pe doua zone, atat in fata camerei de coacere, cat si in partea din spate, ajutand la un rezultat perfect in timpul coacerii fara a intoarce produsele, chiar si atunci cand usa este deschisa frecvent



Fource™ technology

Sistemul patentat de Moretti Forni permite cuptoarelor sa reduca puterea seatata cu pana la 20%, pastrand in continuare aceleasi performante de coacere.

*Tehnologie optionala



DualPower™ techonology

Control independent al partii inferioare cat si cea superioara a cuptorului pentru a calibra temperatura perfect indifferent de produsele gatite.



HalfLoad™ technology

Puterea perfecta chiar si cand cuptorul este doar pe jumatate plin. Cu aceasta functie, cuptorul incalzeste doar partea din spate, reducand in acest mod costurile si consumul de energie.



Ecostandby™ technology

Functia intelligenta pentru salvarea energiei. in timpul pauzelor, cuptorul poate fi pus in standby, si cand este nevoie, se poate folosi printr-o simpla apasare de buton, economisind cu pana la 30% din consumul de energie.



Power Cleaning ™ technology

Curatarea cuptorului nu a fost niciodata mai usoara. Programul de auto-curatare pirolitica poate indeparta orice fel de reziduri ramase in urma coacerii. Economie de timp si siguranta maxima pentru clientii dvs.



Dualtemp® technology

Control independent al temperaturii in partea superioara cat si cea inferioara a cuptorului.



Multi timer

Cuptoarele din Seria S pot avea pana la 6 temporizatoare independente. Monitorizeaza timpul in cele 6 zone simplificandu-ti munca.



RemoteMaster® technology

Functia exclusiva pentru crearea sau modificarea programelor, verificarea setarilor de coacere, comunicarea la distanta si primirea detaliilor de service ale cuptorului.

*Tehnologie optionala



SplitBooster™ technology

Creste cu 20% puterea din partea superioara, inferioara sau in ambele parti pentru a personaliza modul de gatit.



Modul Wi-fi

Permite descarcarea celei mai noi versiuni de software, Data-FEED system cu slot usb si conectare remote pentru import/export date



Tipuri de camere pentru cuptoarele din Seria S
  • Multibake: ideala pentru utilizatorii ce-si doresc un cuptor versatile. Coacere perfecta cu plan din samota sau suprafata din inox, pentru pizza, brutarie, patiserie si gastronomie.
  • Steambake: ideala pentru paine, asigura o crestere perfecta a acesteia si o crusta crocanta. Echipata cu vaporiera si plan din samota pentru coacere directa, sau folosind Bakingstone pentru coacere indirecta. Este disponibila si cu inaltimea camerei de 30cm.
  • Patrybake: ideala pentru patiserie sau produse dospite indelungat. Este echipata cu plan de coacere embosat care garanteaza distribuirea perfecta a temperaturii, chiar si pentru cele mai delicate produse. Este disponibila si cu inaltimea camerei de 30cm.
  • Stonebake: complet realizata din placi de samota, ideala pentru pizza traditionala: distribuirea perfecta a temperaturii si punerea in valoare a celor mai delicate toping-uri.
  • Romanbake: specifica stilului de pizza Roman, la tava. Elemente de incalzire si suprafata de coacere ranforsate, pentru putere propice in timpul coacerii, indiferent de incarcarea cuptorului.
  • Fastbake: camera cu suprafata de coacere din tehnologia patentata “biscotto”, ideala pentru pizza Napoletana: ajunge la 500°C si coace in 2min si 30sec. Creste productivitate cu 25%.

  • Specificatii tehnice
  • Cuptor electric pentru panificatie/patiserie, pe vatra, cu 2 camere de coacere, model StarBake
  • Alimentare 380V
  • Putere totala camere coacere 2x17300W
  • Putere totala 36100W
  • Dimensiuni exterioare: 1660x1740x2150h mm
  • Dimensiuni interne camera de coacere: 1240x1260x300h mm
  • 100 programe de coacere
  • Panouri laterale externe din tabla vopsita
  • Usa din inox cu geam temperat
  • Izolatie de inalta densitate
  • Kit de legatura intre cuptor si dospitor
  • Hota inox
  • Dospitor fara umidificare cu inaltime de 800mm, putere maxima 1500W



  • Moretti Forni este compania lider in domeniul tehnologiilor de panificatie pentru produse dospite. Din 1946, misiunea Moretti Forni este sa ofere experienta perfecta de coacere datorita tehnologiei Smart Baking®, ce ofera utilizatorilor echilibrul ideal intre inovatie si traditie.

    Seria S este cel mai avansat si customizabil cuptor profesional din lume. Reducerea consumului de putere cu peste 35% datorita tehnologiilor exclusive – o economisire de energie nemaintalnita la un cuptor traditional. Consum redus si coacere perfecta, in deplina siguranta.