Inapoi la categoria: Cuptoare gastronomice
Cabinet mentinere la cald, capacitate 10, model Evereo Cube, capacitate 80 de portii, putere 1500 W, Unox

UNX-XEEC-10HS-EPDS

Cabinet mentinere la cald, capacitate 10, model Evereo Cube, capacitate 80 de portii, putere 1500 W, Unox

Cabinet mentinere la cald Evereo Cube, capacitate 10 tavi 460x330, temperatura de functionare 58-75°C, posibilitate stocare 200 de programe de functionare, distanta intre tavi 28 mm, alimentare 220V, dimensiuni 600x632x590h mm, greutate 47.5 kg
Producator:
Detalii tehnice
Mai multe informatii
Cod produs
Alimentare 220 V
Capacitate tavi 10 GN1/1
Putere (W) 1500
Dimensiune(mm) 600x632x590
Produsul a fost adaugat in cererea de oferta.
Cumpara impreuna
Descriere produs
EVEREO este raspunsul la intrebarea „Este posibil sa imbinam calitatea Slow Food-udului cu eficienta serviciului rapid?

  • EVEREO este rezultatul experientei UNOX combinata cu proiectele de cercetare realizate de Universitatea din Parma.
  • EVEREO este un conservator de temperatura de serviciu inovator si tehnologic pentru alimente.
  • Va pastreaza mancarea la temperatura la care o serviti.


  • Calitatea organoleptica si temperature constanta

    EVEREO® pastreaza valorile nutritionale si structura celulara a alimentelor. De la momentul gatirii pana la cel de servire, mancarea nu sufera nici o alterare si isi mentine temperature interna uniforma.



    Econom

    EVEREO® foloseste cele mai modern tehnologii de izolare pentru a Evita pierderile de caldura, cu un consum mai mic decat un congelator.



    Timp de servire

    Mancaruri gata calde, in orice moment al zilei.

    De la comanda pana cand ajunge in farfurie, in doar cateva secunde.

    Rezultatul? Timp de servire extrem de rapid.



    Zero deseuri alimentare.

    Deseurile alimentare pot fi reduse la zero: timpii lungi de conservare va permite servirea maine a ceea ce nu ati vandut astazi, eliminand orice risipa de mancare, si profit pentru business-ul tau.



    EVEREO®

    va permite sa centralizati sau sa externalizati operatiunile din bucatarie, permitand vinderea produselor chiar si in locuri in care o bucatarie nu poate fi operata.



    Economia costului muncii

    A pregati o parte din meniu in avans inseamna a putea optimiza modul in care personalul dumneavoastra utilizeaza timpul in bucatarie.

    Gatitul atunci cand bucataria nu este ocupata va mentine echipa libera atunci cand nu mai este timp decat pentru clientii dumneavoastra.



    Specificatii:

  • Capacitate 10 tavi 460x330
  • Capacitate 80 de portii
  • Temperatura de functionare 58-75°C
  • Posibilitate stocare 200 de programe de functionare
  • Distanta intre tavi 28 mm
  • Alimentare 220V
  • Putere 1500 W
  • Dimensiuni 600x632x590h mm
  • Greutate 47.5 kg