Promotie masini de tocat carne
Promotie masini cuburi de gheata

Newsletter

PACHET START SORBETTO

Idei de afaceri PACHET START SORBETTO.Ai remarcat bucuria din ochii clientilor atunci cand primesc ceva din “partea casei”?
Psihologii au observat ca un gest pozitiv, precum este oferirea unui cadou, are ca rezultat o reactie pozitiva. Studiile aplicate in industria ospitalitatii au aratat ca daca un restaurant, bar sau unitate de alimentatie publica, are ca obicei oferirea unui cadou clientului, acesta va cheltui in medie cu 15% mai mult decat era determinat sa o faca la momentul intrarii in local.
Sunt multe produse pe care le poti oferi: 2 felii de bagheta prajita cu ulei de masline, sare si oregano, alune,  chipsuri, masline si altele de acest gen.
Ce-ar fi insa daca ai oferi ceva proaspat si inedit? Va creste pofta de mancare si sigur ii va face fericiti pe clienti! Vor comanda chiar ei apoi acest produs, pentru ca il vei pune in meniu si iti va aduce profit de minim 600%.
 
Sorbetto al Limone. Noi iti punem la dispozitie materiile prime, aduse direct din Italia, acolo unde acest produs a fost inventat. Avem partener un producator italian care lucreaza artizanal, adica unul caruia ii pasa de clienti! UN PRODUS extrem de simplu de utilizat - il pui in masina de sorbetto si adaugi doar apa. Atat! NU ai nevoie de cantare, de alte materii prime, de frigidere!!
 

Last Updated on Tuesday, 22 August 2017 15:11

Hits: 35

IDEI DE AFACERI - LINIE SPALATORIE CU JETOANE

Idei de afaceri Linie spalatorie cu jetoaneLinia de spalatorie self service este o afacere cu o dezvoltare foarte buna in vestul Europei, cu un potential fantastic, dar aflata inca la inceput de drum in Romania. Linia de spalatorie propusa de compania Bilancia contine 3 masini de spalat si 3 uscatore care functioneaza cu jetoane, ocupa foarte putin spatiu si are avantajul reducerii semnificative a cheltuielilor cu personalul. Utilajele sunt produse de companiile Alliance Laundry Systems si Fagor, doua dintre cele mai mari producatoare de utilaje pentru spalatorii profesionale si industriale, din lume.

Last Updated on Tuesday, 22 August 2017 15:14

Hits: 1300

Bilancia Exim