Newsletter

Idei de afaceri - PACHET FITNESS - Green Health

Pachetul Green Health, tot ce e necesar sa poti prepara multiple feluri de salata. Salata e preparatul recomandat in orice regim de slabire sau mentinere. Trebuie doar sa achizitionezi echipamentele si sa pregatesti salatele....profitul vine singur J

Last Updated on Wednesday, 08 July 2015 13:18

Hits: 892

Citeste mai mult

Idei de afaceri - PACHET FITNESS - Summer Fresh

IDEI 3

Un fresh racoritor, delicios si sanatos este intotdeauna binevenit. Clientii vor aprecia portia de vitamine cu care ii intampini in fiecare zi la sala de fitness. Doar cateva utilaje si gata fresh-ul!

Last Updated on Wednesday, 08 July 2015 13:11

Hits: 845

Citeste mai mult

Idei de afaceri - PACHET FITNESS - Healthy food

IDEI 1

Pachetul Healthy Food este configuratia ideala de echipamente pentru a le putea oferi clientilor tai un aport de energie sanatoasa. Tu gatesti pentru ei si le oferi mai mult timp liber ca sa vina mai des la sala de fitness! 

Last Updated on Wednesday, 08 July 2015 13:10

Hits: 831

Citeste mai mult

Idei de afaceri - Patiserie congelata

Idei de afaceri Patiserie congelataLanturile de patiserie care folosesc produsele precongelate demonstreaza din plin succesul pe care il puteti avea investind intr-un astfel de business. In propunerea noastra sunt toate utilajele necesare, va mai trebuie doar un furnizor de materie prima congelata si un spatiu adecvat pentru vanzare. Avantajul major este spatiul ocupat redus, datorat inexistentei spatiilor de preparare si productie, reducandu-se astfel semnificativ cheltuielile cu chiria.

Last Updated on Friday, 10 April 2015 01:28

Hits: 6531

Citeste mai mult

Idei de afaceri - Gogoserie clasica

Idei de afaceri Masina gogosiVarianta clasica a unei gogoserii este o solutie viabila si eficienta pentru un investitor aflat la inceput de drum. Investitia minima, spatiul ocupat redus si profitabilitatea crescuta sunt principalele avantaje ale acestui tip de afacere. Linia contine echipamente de gogosi la un raport excelent calitate pret si poate fi combinata cu succes cu productia de covrigi sau granita.

Last Updated on Friday, 10 April 2015 01:28

Hits: 8240

Citeste mai mult

Idei de afaceri - Aparat de granita

Idei de afaceri Aparat de granitaIdeal pentru spatiile deja existente, aparatul de granita poate aduce un plus de clienti si implicit de profit afacerii Dvs. Desi este o activitate sezoniera, afacerea s-a dovedit de succes pentru clientii care au achizitionat pana acum astfel de aparate, fiind deosebit de profitabila. Aparatele au posibilitatea de comutare de la congelare la refrigerare, ceea ce le face utilizabile si in extrasezon, pentru bauturi normale. Reteta este extrem de simpla: se utilizeaza apa, zahar si concentrat (care poate fi cumparat de la Bilancia). In plus, promotia noastra "BONUS: 30% returnare" face propunerea deosebit de tentanta.

Last Updated on Friday, 10 April 2015 01:27

Hits: 6359

Citeste mai mult

Bilancia Exim