Newsletter

WORKSHOP PATISERIE – 24.11.2016, CLUJ-NAPOCA

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat la sucursala BILANCIA Cluj-Napoca, Strada Aurel Vlaicu, Nr.11, Judetul Cluj.
Workshop-ul a fost sustinut de Alessio Boscaro – chef UNOX Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Last Updated on Friday, 25 November 2016 08:51

Hits: 169

Citeste mai mult

WORKSHOP PATISERIE – 22.11.2016, TIMISOARA

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat la EXPOVEST, Calea Lugojului, nr.7, Timisoara, Judetul Timis.
Workshop-ul a fost sustinut de Alessio Boscaro – chef UNOX Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Last Updated on Wednesday, 23 November 2016 12:22

Hits: 165

Citeste mai mult

WORKSHOP PATISERIE – 16.11.2016, CRAIOVA

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat la sucursala BILANCIA Craiova din Strada Felix Aderca, Nr.3, judet Dolj.
Workshop-ul a fost sustinut de Gianluca Lana – chef UNOX Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Last Updated on Monday, 21 November 2016 11:33

Hits: 139

Citeste mai mult

WORKSHOP PATISERIE – 15.11.2016, CORBEANCA

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat in sala AMFITEATRU din cadrul AROMA CENTER, Strada Balantei, nr.46, Corbeanca-Ilfov.
Workshop-ul a fost sustinut Gianluca Lana – chef UNOX Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Last Updated on Monday, 21 November 2016 11:31

Hits: 171

Citeste mai mult

WORKSHOP PIZZA – 20.10.2016, IASI

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat  la sucursala BILANCIA Iasi, din Soseaua Pacurari, nr.91-95, Bl.474, Parter, judetul Iasi.
Workshop-ul a fost sustinut de C. Zaghini – trainer Moretti Forni Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Last Updated on Monday, 24 October 2016 16:22

Hits: 155

Citeste mai mult

WORKSHOP PIZZA – 18.10.2016, CORBEANCA

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat in sala AMFITEATRU din cadrul AROMA CENTER, Strada Balantei, nr.46, Corbeanca-Ilfov.
Workshop-ul a fost sustinut de C. Zaghini – trainer Moretti Forni Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia.

Last Updated on Thursday, 20 October 2016 09:54

Hits: 142

Citeste mai mult

WORKSHOP PIZZA – 13.10.2016, CONSTANTA

banner curs News HorecaEvenimentul  s-a desfasurat la Galla Ballroom, DN39E (spre Cumpana), Jud. Constanta.
In cadrul workshop-ului au fost prezentate tehnologii inovative ale cuptoarelor Moretti Forni, tehnici de framantare, de modelare, de pastrare a aluatului si tehnici de coacere adaptate fiecarui model de cuptor.

Last Updated on Wednesday, 19 October 2016 17:15

Hits: 143

Citeste mai mult

WORKSHOP PIZZA – 11.10.2016, SIBIU

banner curs News HorecaEvenimentul  s-a desfasurat la Redal Expo – Str. Johann Sebastian Bach nr. 4, Sibiu, Judetul Sibiu.
In cadrul workshop-ului au fost prezentate tehnologii inovative ale cuptoarelor Moretti Forni, tehnici de framantare, de modelare, de pastrare a aluatului si tehnici de coacere adaptate fiecarui model de cuptor.
 

Last Updated on Thursday, 20 October 2016 09:59

Hits: 140

Citeste mai mult

WORKSHOP GASTRONOMIE – 06.10.2016, CLUJ-NAPOCA

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat la sucursala BILANCIA Cluj-Napoca, Strada Aurel Vlaicu, Nr.11, Judetul Cluj.
Workshop-ul a fost sustinut de Ugo Pradella – chef ANGELO PO Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.
 

Last Updated on Thursday, 20 October 2016 10:12

Hits: 335

Citeste mai mult

WORKSHOP GASTRONOMIE – 04.10.2016, CORBEANCA

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat in sala AMFITEATRU din cadrul AROMA CENTER, Strada Balantei, nr.46, Corbeanca-Ilfov.
Workshop-ul a fost sustinut de Ugo Pradella – chef ANGELO PO Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.
 

Last Updated on Tuesday, 04 October 2016 17:37

Hits: 176

Citeste mai mult

WORKSHOP GASTRONOMIE – 29.09.2016, BRASOV

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat la sucursala BILANCIA Brasov, din Calea Bucuresti, nr.252, Brasov – judet Brasov.
Workshop-ul a fost sustinut de Alessio Boscaro – chef UNOX Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.

Last Updated on Friday, 30 September 2016 09:56

Hits: 186

Citeste mai mult

WORKSHOP GASTRONOMIE – 27.09.2016, IASI

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat la sucursala BILANCIA Iasi, din Soseaua Pacurari, nr.91-95, Bl.474, Parter, judetul Iasi.
Workshop-ul a fost sustinut de Alessio Boscaro – chef UNOX Italia si Sorin Ristea – chef BILANCIA.
 

Last Updated on Thursday, 29 September 2016 15:46

Hits: 219

Citeste mai mult

Bilancia Exim