Cerere oferta
0 prod. -Total: 0

Aveti 0 produse in lista

Lista goala
Promotie.Bilancia-Nr.49
Promotie masini de tocat carne
Bilancia protejeaza mediul
Promotie masini cuburi de gheata
Promotie masini de tocat carne

Newsletter

MET-CBR-183-3-L.P.V.

Motor extern pentru hota, 1200x950x950, 380V

Cod product : MET-CBR-183/3-L.P.V.

PRET:
  • Descriere
Motor extern, pentru hota, cu transmisie, 1 viteza, putere 10000m/h, dimensiune (LxlxH mm): 1200x950x950, 4hp, alimentare 380V.
Metaltecnica Produzioni srl este o firma lider in sectorul productiei si proiectarii de mobilier profesional pentru industria restaurantelor si a firmelor de catering,cu o vasta retea de distribuitori in Italia si in mai mult de 50 de tari din lume.
Calitatea si functionabilitatea sunt principalele caracteristici ale unei ample game de produse,a caror eficienta este garantata de experienta si profesionalismul dobandit in mai mult de 35 de ani de activitate in acest domeniu.
PROIECTAREA se face prin intermediul sistemelor software specializate,care datorita unei retele informatice interne,permite trasabilitatea in fabricarea oricarui produs.
PRODUCTIA/confectionarea tablei de inox se face utilizand utilaje specializate de ultima generatie,care garanteaza o inalta precizie si timpi de prductie rapizi.
Ca si sistem de calitate,MP srl este inregistrata si certificata ISO 9001.Aceasta permite o imbunatatire constanta a produselor si operatiunilor noastre,incepand de la controlul receptiei materiilor prime,a productiei,pana la expedierea produsului finit.
Reteaua de distributie a produselor MP este formata din 1400 de vanzatori autorizati,care vor sti sa va propuna cea mai corecta solutie la nevoile voastre. (in ROMANIA,singurul vanzator autorizat este Compania BILANCIA exim)
Productia Metaltecnica este certificata CE si IEC System of Conformity Assessment Schemes for Electrotechnical Equipment and Components (IECEE).”
Bilancia Exim