Cerere oferta
0 prod. -Total: 0

Aveti 0 produse in lista

Lista goala
Promotie.Bilancia-Nr.49
Promotie masini de tocat carne
Bilancia protejeaza mediul
Promotie masini cuburi de gheata
Promotie masini de tocat carne

Newsletter

Servicii croite pe comanda: Cu siguranta avem si masura ta!


 

Versatilitatea este cuvantul de ordine in spalatorie! Bilancia traduce acest concept in abilitatea de adaptare la orice cerinta a pietei. Pentru acest motiv, solutiile sunt customizate si croite pe nevoile clientului, ca un costum facut la comanda, care se potriveste perfect.

Doar trebuie sa alegi dintre marimile care sunt apropiate cerintelor tale si apoi, daca este necesar, noi vom face „ajustarile” necesare. Initial ascultam nevoia clientului, vizitam locatia, intelegem carcteristicile distincte si problemele, apoi pregatim cea mai avantajoasa solutie care respunde oricarei cerinte. Echipamentele de spalatorie sunt unelte care simplifica activitatea, adaptandu-se singure la nevoile de operare ale structurii si nu invers. Avantajul acestei abordari este clar din prima clipa pentru client: duce acasa ceaa ce are nevoie cu adevarat, fara surprize!

 

 

 

MIC este dimensiunea iar MARE este afacerea.


 

Versatil, eficient si profesional: marimea EXTRA MIC este mica doar cand vine vorba de cantitatea procesata zilnic.

La capitolul performante, in schimb, acesta raspunde in mod eficient la nevoile clientului, cum ar fi pensiuni, baruri sau restaurante mici, care folosesc pe zi, aproximativ 30 de kg de lenjerie.

Echipamentele Bilancia incluse in aceasta categorie sunt masina de spalat capacitate 8kg, uscator capacitate 8kg si calandrele de calcare cu rola de 18 cm de diametru.

Aceasta dimensiune poate fi folosita si in spalatorii mici cu monede, in ansambluri de resedinte, locuri de campare, case de vacanta, locuinte sociale, etc.

 

 

 


 

Dupa aceea, cu marimea S tratam cantitati de lenjerie de pana la 50 ÷ 60 kg pe zi.

Dimensiunea S, intr-adevar, ofera echipamente ce vor putea sa lucreze cu diferite tipuri de incarcari in acelasi timp sau pur si simplu, o masina de spalat si un uscator.

Aceste tipuri de dispozitive pot fi utilizate in sectorul de afaceri mici, cu nevoi speciale, precum: restaurante exclusive, cu cateva locuri, dar cu o varietate mare de tesaturi si diferite tipuri de murdarie; Pensiuni, centre de fitness, spa sau ca o completare la spalatorii mari.

In acest caz, propunem masini de spalat, uscatoare serie Small PRO si calandre de calcare cu rola cu diametru de la 18 pana la 25 cm.

Aceasta solutie poate fi utilizata si in spalatorii cu monede, campusuri, case de vacanta, locuințe sociale, etc.

 


 Cu aceasta categorie de echipamente intram pe deplin in domeniul tratamentului profesional de textile si putem prelucra pana la 100 ÷ 115 kg de rufe pe schimb.

Prin urmare, marimea M, ofera conectarea aparatului la sistemele automate de dozare a detergentilor, in plus permite alegerea intre viteza de centrifugare inalta sau medie, ideala de exemplu, la bordul navelor. Uscarea se concentrează pe modele performante in termeni de timp/ciclu, in timp ce pentru etapa de calcare oferim versiuni automate cu sisteme de absobtie a umiditatii sau viteza reglabila de calcare. Vorbim despre masini de spalat cu capacitate de pana la 28 kg, uscatoare pana la 30 kg si calandre cu diametrul de la 25 pana la 30 de centimetri. Aceasta marime este cea mai buna pentru spalatorii self-service, in cazul in care robustetea si viteza de executie a ciclurilor de spalare si uscare sunt cruciale, alaturi de controlul costurilor.

 


 Ai nevoie să speli mai mult de 100 de ÷ 115 kg de rufe? Nicio problema. Sa trecem la pachetul L, care permite sa prelucreze pana la 180-190 kg de rufe pe schimb.

In aceasta versiune masinile de spalat sunt conectate la sisteme automate de dozare. De asemenea, ai posibilitatea de a alege intre modelele cu viteza de centrifugare mare sau medie, in functie de nevoie.

Etapa de uscare, in schimb, se concentreaza pe masini care pot oferi mari beneficii in termeni de timp / ciclu. Calcarea, in cele din urma, ofera versiuni automate cu sisteme de absorbtie a umiditatii si/sau viteza reglabila de calcare. Fireste ca nivelul de incărcare si productie pot fi satisfacute cu una sau mai multe masini si cu echipamente cu capacitati intermediare de incarcare. Vorbim despre masini de spalat cu capacitate intre 33 si 52 kg, uscatoare cu capacitate orara de productie pana la 80kg si calandre cu role, cu diametrul intre 30 - 40 cm.

 


 

Daca aveti nevoie sa prelucrati cantitati mari de lenjerie, marimea EXTRA LARGE este cea mai buna solutie pentru tine: dimensiune mare, fara a pierde calitatea si versatilitatea

Aceasta categorie, care permite procesarea a pana la 440 ÷ 450 kg de materiale tratate per schimb, este compusa din masini de spalat cu capacitate mare precum modelele de 80, 100 sau 125 kg. Uscatoare cu capacitate de 54 sau 75 kg si calandre cu diametrul rolei de 30 pana la 50 cm. Dimensiunea XL este perfecta pentru spitale, case de ingrijire, camine, hoteluri, restaurante si spalatorii industriale.

 

 

 


 

In acest caz nu ne referim doar la aparate mari, ci in special la solutii personalizate, concepute pentru a satisface cerintele specifice ale clientului, cum ar fi munca in schimburi, spatiu disponibil, resursele de energie, stoc divizat sau alte nevoi specifice.

Totul fara a reduce calitatea si versatilitatea pe care pachetele mici precedente, le pot garanta.

Bilancia Exim