Newsletter

Seminar Gastronomie 5 Aprilie 2011, Bucuresti

invitatie.05.04.2011Evenimentul s-a desfasurat in sala AMFITEATRU din cadrul Centrului de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara AROMA, din str. Balantei, Nr.46, Sat Petresti, Com. Corbeanca. Demonstratiile au fost sustinute de Ugo PRADELLA - Chef ANGELO PO. Tematica seminarului - prezentarea noilor cuptoare generatia 5 si tehnologiile acestora:

• AIR.MAXI - distributia uniforma a aerului si caldurii in camera de coacere • STEAM.MAXI - coacere cu vapori

• DRY.MAXI - coacere in absenta umiditatii

• MAXI.LINK - posibilitatea suprapunerii cuptoarelor

• ADAPTIVE.Clima - monitoarizarea constanta a parametrilor de coacere

• ROTOR.KLEAN - sistem de spalare automata a cuptoarelor

• Protek.SAFE - reducerea consumurilor de energie si protejarea mediului inconjurator.

 

1 2 3
4 5 6
Bilancia Exim