Promotie masini de tocat carne
Promotie masini cuburi de gheata

Newsletter

Seminar Gastronomie 11 Mai 2011, Bucuresti

invitatie.11.05.2011In data de 11 Mai 2011, Bilancia a organizat in colaborare cu UNOX un seminar de gastronomie in cadrul Centrului de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara - AROMA. Pe parcursul celor 3 ore participantii au obtinut informatii extrem de interesante si utile legate de activitatea gastronomica in general si de cuptoarele UNOX in special.

Va prezentam mai jos cateva din subiectele abordate:

- Prezentarea cuptoarelor UNOX 20 tavi GN1/1 si GN2/1 hibrid (electric/gaz)

- Reducerea consumului de energie cu 60% asigurata de cuptoarele UNOX comparativ cu metodele traditionale de gatit

- Consumuri reduse la UNOX fata de cuptoarele concurente cu pana la 25%

- Informatii referitoare la patentele UNOX (peste 50)

- Structura modulara a cuptoarelor UNOX ; posibilitatea de a adauga accesorii ulterior

- Functii speciale: setarea temperaturii pe fiecare tava si gatirea de produse diferite fara combinarea mirosurilor prin sistemul DRY.MAXY ; gatirea "in picaj" ; coacere la 65 gr C ; izolare deosebita prin sistemul Protek.SAFE ; Reducerea investitiei initiale prin sistemul FAKIRO ; viteza reglabila a ventilatoarelor - pentru produsele delicate ; posibilitate programare a coacerii pana la 9 faze ;

- Prezentarea sistemului ADAPTIVE CLIMA - care monitorizeaza pemanent parametrii de coacere din cuptor, asigurand coacerea perfecta indiferent de numarul de tavi puse in cuptor.

- Posibilitatea instalarii cuptoarelor inclusiv in spatii unde este deficit de putere instalata (prin sistemul MAXY.Link)

- Spalarea automata cu economie de detergent de pana la 50% (prin sistemul Rotor.KLEAN)

- Posibilitatea rotisarii puilor prin accesoriile speciale cu multiple avantaje pentru investitor: scaderea cu 43% a timpului necesar rotisarii ; reducerea energiei consumate cu 30% si a timpului necesar curatarii cu 75%.

- Prezentarea "Catering System" ca o solutie revolutionara de gatire, la sediul clientului, cu ajutorul cuptorului mobil (care necesita doar 220V). Daca doriti sa primiti gratuit DVD-ul cu rezumatul demonstratiei, va rugam sa ne scrieti la adresa de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

gastronomie1 gastronomie2 gastronomie3
gastronomie4 gastronomie6 gastronomie1
Bilancia Exim