Promotie.Bilancia-Nr.49
Promotie masini de tocat carne
Bilancia protejeaza mediul
Promotie masini cuburi de gheata
Promotie masini de tocat carne

Newsletter

Seminar Gastronomie 11 Mai 2011, Bucuresti

invitatie.11.05.2011In data de 11 Mai 2011, Bilancia a organizat in colaborare cu UNOX un seminar de gastronomie in cadrul Centrului de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara - AROMA. Pe parcursul celor 3 ore participantii au obtinut informatii extrem de interesante si utile legate de activitatea gastronomica in general si de cuptoarele UNOX in special.

Va prezentam mai jos cateva din subiectele abordate:

- Prezentarea cuptoarelor UNOX 20 tavi GN1/1 si GN2/1 hibrid (electric/gaz)

- Reducerea consumului de energie cu 60% asigurata de cuptoarele UNOX comparativ cu metodele traditionale de gatit

- Consumuri reduse la UNOX fata de cuptoarele concurente cu pana la 25%

- Informatii referitoare la patentele UNOX (peste 50)

- Structura modulara a cuptoarelor UNOX ; posibilitatea de a adauga accesorii ulterior

- Functii speciale: setarea temperaturii pe fiecare tava si gatirea de produse diferite fara combinarea mirosurilor prin sistemul DRY.MAXY ; gatirea "in picaj" ; coacere la 65 gr C ; izolare deosebita prin sistemul Protek.SAFE ; Reducerea investitiei initiale prin sistemul FAKIRO ; viteza reglabila a ventilatoarelor - pentru produsele delicate ; posibilitate programare a coacerii pana la 9 faze ;

- Prezentarea sistemului ADAPTIVE CLIMA - care monitorizeaza pemanent parametrii de coacere din cuptor, asigurand coacerea perfecta indiferent de numarul de tavi puse in cuptor.

- Posibilitatea instalarii cuptoarelor inclusiv in spatii unde este deficit de putere instalata (prin sistemul MAXY.Link)

- Spalarea automata cu economie de detergent de pana la 50% (prin sistemul Rotor.KLEAN)

- Posibilitatea rotisarii puilor prin accesoriile speciale cu multiple avantaje pentru investitor: scaderea cu 43% a timpului necesar rotisarii ; reducerea energiei consumate cu 30% si a timpului necesar curatarii cu 75%.

- Prezentarea "Catering System" ca o solutie revolutionara de gatire, la sediul clientului, cu ajutorul cuptorului mobil (care necesita doar 220V). Daca doriti sa primiti gratuit DVD-ul cu rezumatul demonstratiei, va rugam sa ne scrieti la adresa de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

gastronomie1 gastronomie2 gastronomie3
gastronomie4 gastronomie6 gastronomie1
Bilancia Exim