Newsletter

Seminar Pizza si Covrigi, 19 Mai 2011, Bucuresti

19.05.2011 mareEvenimentul s-a desfasura, in sala AMFITEATRU din cadrul Centrului de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara AROMA, din str. Balantei, Nr.46, Sat Petresti, Com. Corbeanca. Participantii la seminar au beneficiat in ziua demonstratiei de un discount special de 30% pentru toate accesoriile achizitionate din CASH&CARRY BILANCIA.

Tematica seminarului:

- Prezentare cuptoare iDeck - comenzi electromecanice si digitale

- Pizza focaccia pe cuptor Amalfi si Pizzy - Pizza la metru pe cuptor Amalfi

- Pizza traditionala italiana, comparatie cuptor tunel - cuptor static

- Family pizza, comparatie cuptor tunel - cuptor static

- Pizza in tava 600x400mm pe cuptor tunel

- Pizze speciale - Giardino/Linguaccia/Calzone

- la cuptor static - Pizza "soare" la cuptor static

- Pizza desert, cu fructe, la cuptor static

- Coacere pui, peste si legume pe cuptor tunel

- Coacere covrigi pe cuptor tunel

 

Bilancia Exim