Newsletter

Seminar Pizza si covrigi 8 Martie 2012, Bucuresti

pizza 08 03Evenimentul s-a desfasurat, in sala AMFITEATRU din cadrul Centrului de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara AROMA, din str. Balantei, Nr.46, Com. Corbeanca.

Evenimentul s-a desfasurat, in sala AMFITEATRU din cadrul Centrului de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara AROMA, din str. Balantei, Nr.46, Com. Corbeanca.

Tematica seminarului:

- Prezentare cuptoare iDeck - comenzi electromecanice si digitale

- Pizza focaccia pe cuptor Amalfi si Pizzy

- Pizza la metru pe cuptor Amalfi

- Pizza traditionala italiana, comparatie cuptor tunel - cuptor static

- Family pizza, comparatie cuptor tunel - cuptor static

- Pizza in tava 600x400mm pe cuptor tunel

- Pizze speciale - Giardino/Linguaccia/Calzone - la cuptor static - Pizza "soare" la cuptor static

- Pizza desert, cu fructe, la cuptor static

- Coacere pui, peste si legume pe cuptor tunel

- Coacere covrigi pe cuptor tunel

 

Bilancia Exim