Newsletter

Seminar Patiserie, 22 Martie 2012, Bucuresti

22 03 2012Evenimentul s-a desfasurat, in sala AMFITEATRU din cadrul Centrului de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara AROMA, din str. Balantei, Nr.46, Com. Corbeanca, Jud. Ilfov.

Seminarul a fost sustinut de reprezentantul Unox, Roberto Assi, si reprezentantul Bilancia, Dragos Praz.

S-au prezentat cele doua cuptoare, Rosella - 4 tavi 600x400mm si Baket Top - 10 tavi 600x400mm, cu tehnologiile de coacere aferente si accesoriile necesare. Produsele realizate in cele doua cuptoare au fost: - pave, croissant congelat si ciabatta in cuptorul Rosella - cozonac, pasca, pateuri cu gem, croissant, pain chocolate, muffin, pateuri cu branza in cuptorul Baker Top.

La sfarsit participantii la seminar au putut face si o testare de cutite pe 3 dintre gamele comercializate de Bilancia: Laika, Fiskars-Solid, Fiskars-Fuzion.

S-a testat cate un cutit de paine, cate un cutit de carne si cate un cutit de legume din cele 3 game.

Produsele pe care s-a facut testarea au fost:

- 3 tipuri de paine (pave, franzela si paine de casa)

- carne de vita, sorici, slanina de porc

- salata, ardei, morcov

 

IMG 6806 IMG 6818 IMG 6824
IMG 6852 IMG 6883 IMG 6962
IMG 6983 IMG 6998 IMG 7026
Bilancia Exim