Newsletter

SEMINAR GASTRONOMIE 20.03.2013, Bucuresti

Invitatie gastro UNOX 20 03 2013aEvenimentul s-a desfasurat in sala AMFITEATRU din cadrul Centrului Centrului de Excelenta in Gastronomie si Tehnologie Alimentara AROMA, din str. Balantei, Nr.46, Corbeanca-Ilfov. Seminarul a fost sustinut de Sorin Ristea - Chef Bilancia si Roberto Assi – Business Development Specialist Unox.

In cadrului seminarului s-au prezentat noile cuptoare generatia E:


 

sistemul de spalare Rotor.KLEAN integrat

ventilator mai mare pentru o viteza de coacere mai mare, inversare sens de rotatie

LED integrat in usa

tehnologie STEAM.Maxi cu valva in 2 pasi (sistem precis pentru controlul temperaturii)

tehnologie ADAPTIVE.Clima cu controlul umiditatii si memorie pentru 20 de procese

tehnologie AIR.Maxi cu 6 viteze ale ventilatorului si mod de coacere semi-static

memorie cu 99 de programe, fiecare se poate personaliza cu un text de maxim 25 de litere

9 faze de coacere

intrerupere ventilator: pierdere termica mai mica la deschiderea usii.

 

IMG 3790 IMG 3832 IMG 6824
Bilancia Exim