Newsletter

WORKSHOP PATISERIE – 13.11.2013

 Invitatie Patiserie UNOX 13 11 2013 newsletterEvenimentul s-a desfasurat  in sala AMFITEATRU de la AROMA CENTER, din str. Balantei, nr.46, Corbeanca-Ilfov.

Workshop-ul a fost sustinut de tehnologi atestati romani si italieni: Dragos Praz si Nicola Lai.

In cadrul acestuia au fost prezentate avantajele cuptoarelor de ultima generatie in calitatea produsului:

ventilator mai mare pentru o viteza de coacere mai mare, inversare sens de rotatie

tehnologie STEAM.Maxi cu valva in 2 pasi (sistem precis pentru controlul temperaturii)

tehnologie ADAPTIVE.Clima cu controlul umiditatii si memorie pentru 20 de procese

tehnologie AIR.Maxi cu 6 viteze ale ventilatorului si mod de coacere semi-static

intrerupere ventilator: pierdere termica mai mica la deschiderea usii.

La acest workshop au fost prezentate urmatoarele retete:

Paine pave

Cozonac

Muffin-mini

Croissant mini

Pain chocolate

Saleuri

Pateuri cu branza

Cantuccini

Amaretti

Macarons

Pizza din aluat proaspat

 

IMG 9118 IMG 9267 IMG 9294
Bilancia Exim