Bilancia protejeaza mediul

Newsletter

EVENIMENTE TRECUTE

Last Updated on Tuesday, 20 October 2015 15:43

Hits: 67

WORKSHOP PIZZA – 18.05.2017, BRASOV

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat la sucursala BILANCIA Brasov, din Calea Bucuresti, nr.252, Brasov – judet Brasov. Workshop-ul a fost sustinut de Alessandro Lo Stocco – trainer Moretti Forni Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia. Partener : Nordic Impex
 

Last Updated on Thursday, 18 May 2017 14:42

Hits: 106

Citeste mai mult

WORKSHOP PIZZA – 16.05.2017, SIBIU

banner curs News HorecaEvenimentul  s-a desfasurat la Redal Expo, din Str. Johann Sebastian Bach, Nr. 4, Sibiu, Judetul Sibiu. Workshop-ul a fost sustinut de Alessandro Lo Stocco – trainer Moretti Forni Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia. Partener: NORDIC IMPORT EXPORT CO SRL.



 

Last Updated on Friday, 19 May 2017 09:03

Hits: 69

Citeste mai mult

WORKSHOP PIZZA – 11.05.2017, CONSTANTA

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat la Galla Ballroom, DN 39 E( spre Cumpana) Constanta, judetul Constanta.
Workshop-ul a fost sustinut de Cristian Zaghini  – trainer Moretti Forni Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia. Partener: NORDIC IMPORT EXPORT CO SRL.


 

Last Updated on Wednesday, 17 May 2017 16:35

Hits: 36

Citeste mai mult

WORKSHOP PIZZA – 09.05.2017, CORBEANCA

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat in sala AMFITEATRU din cadrul AROMA CENTER, Strada Balantei, nr. 46, Corbeanca-Ilfov.
Workshop-ul a fost sustinut de Cristian Zaghini  – trainer Moretti Forni Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia. Partener: NORDIC IMPORT EXPORT CO SRL.

 

Last Updated on Wednesday, 17 May 2017 16:39

Hits: 66

Citeste mai mult

WORKSHOP PATISERIE –COFETARIE 04.05.2017, IASI

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat la sucursala BILANCIA Iasi, din Soseaua Pacurari, nr. 91-95, Bl. 474, Parter, judetul Iasi.
Workshop-ul a fost sustinut  in parteneriat cu Puratos si Unox.

 

Last Updated on Monday, 15 May 2017 09:12

Hits: 62

Citeste mai mult

WORKSHOP GASTRONOMIE – 26.04.2017, IASI

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat la sucursala BILANCIA Iasi, din Soseaua Pacurari, nr.91-95, Bl.474, Parter, judetul Iasi.Workshop-ul a fost sustinut de Ugo Pradella  – chef ANGELO PO Italia  si  Sorin Ristea – chef BILANCIA.
 

Last Updated on Wednesday, 17 May 2017 16:41

Hits: 154

Citeste mai mult

WORKSHOP PIZZA – 26.04.2017, CLUJ NAPOCA

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat  la sucursala BILANCIA CLUJ NAPOCA, Strada Aurel Vlaicu, Nr.11, Judetul Cluj.
Workshop-ul a fost sustinut de Alessandro Lo Stocco – trainer Moretti Forni Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia. Partener: NORDIC IMPORT EXPORT CO SRL.


 

Last Updated on Monday, 15 May 2017 17:19

Hits: 70

Citeste mai mult

WORKSHOP GASTRONOMIE – 28.04.2017, CONSTANTA

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat la Galla Ballroom, DN 39 E(spre Cumpana) Constanta, judetul Constanta.
Workshop-ul a fost sustinut de Ugo Pradella  – chef ANGELO PO Italia si si Sorin Ristea – chef BILANCIA.
 

Last Updated on Monday, 15 May 2017 17:14

Hits: 60

Citeste mai mult

WORKSHOP PIZZA – 28.04.2017, TIMISOARA

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat  la EXPOVEST TIMISOARA, Calea Lugojului Nr. 7, Timisoara, Judetul Timis.
Workshop-ul a fost sustinut de Alessandro Lo Stocco – trainer Moretti Forni Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat Bilancia. Partener: NORDIC IMPORT EXPORT CO SRL.

 

Last Updated on Monday, 15 May 2017 14:10

Hits: 63

Citeste mai mult

WORKSHOP PATISERIE – 06.04.2017, BRASOV

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat la sucursala BILANCIA Brasov, din Calea Bucuresti, nr.252, Brasov – judet Brasov.

Workshop-ul a fost sustinut de Giacomo Bortolussi – chef UNOX Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat BILANCIA.
 

Last Updated on Monday, 15 May 2017 17:26

Hits: 158

Citeste mai mult

WORKSHOP PATISERIE – 04.04.2017, IASI

banner curs News HorecaEvenimentul s-a desfasurat la sucursala BILANCIA Iasi, din Soseaua Pacurari, nr.91-95, Bl.474, Parter, judetul Iasi.
Workshop-ul a fost sustinut de Giacomo Bortolussi – chef UNOX Italia si Dragos Praz – tehnolog atestat BILANCIA.
 

Last Updated on Monday, 15 May 2017 17:24

Hits: 74

Citeste mai mult

Bilancia Exim