Cerere oferta
0 prod. -Total: 0

Aveti 0 produse in lista

Lista goala
Promotie.Bilancia-Nr.49
Promotie masini de tocat carne
Bilancia protejeaza mediul
Promotie masini cuburi de gheata
Promotie masini de tocat carne

Newsletter

masina-gheata_250x115

Masina cuburi de gheata

Cod product : SCO-AC46M-AS

PRET:
  • Descriere
Masina cuburi de gheata, racire cu aer, control electromecanic, productivitate 24.5kg/24h (1225 cuburi)-aer 10grC/ 22kg/24h (1100 cuburi)-aer 21grC, capacitate depozitare 9 kg=450 cuburi, intrerupator frontal on/off, filtru de aer, sistem antimicrobi, cuburi gourmet medii, optional sistem de golire progresiva a apei, dimensiuni 386x600x645mm, alimentare 220V, putere 0.4kW, greutate 35kg

TEHNOLOGII SPECIALE:

● AgION: tehnologia care face produsele mai curate și mai rezistente, o protecție instalată care funcționează 24/7 pentru a opri răspândirea microbilor și apariția mirosurilor neplăcute.

● Filtru de aer pentru condensatorul frontal: operațiunea de curățare poți să o faci singur, economisind timp și bani, dar în același timp ajuți mașina să producă gheață care se topește mai greu.

● Cuburi de gheață transparente: fiecare cub este operă de artă: transparent ca un cristal și conturat perfect, respectând tradiția Scotsman.

● Sistem de prevenire a acumularii de gheață: elimină inamicul Nr.1 al aparatelor de produs cuburi de gheață.

● Acces ergonomic la cuburile de gheață cu ușa glisantă care “dispare”: ușă care se deschide cu o singură atingere, ușurează considerabil munca barmanului.
 
Bilancia Exim